Rebil tilbyr henting og levering til alle sine kunder
Ruben Davidsen hos Rebil har svart på 4 kjappe spørsmål om hvorfor de tilbyr henting og levering til alle deres kunder, og med over 100 biler i måneden hadde det ikke gått uten Gire
Hvorfor er Gire en verdifull samarbeidspartner for Rebil?
Gire er veldig verdifull fordi de representerer en svært viktig del av kundereisen Rebil tilbyr. Vi tilbyr henting og levering av alle bilene som er gjennom vår kanal, det vil si biler vi kjøper, selger og har på verksted. Med et volum på godt over 100 biler i måneden hadde vi hatt problemer med å transportere alt uten Gire.
Hvordan oppleves det for deg og dine kollegaer å bruke Gire?
Det oppleves veldig smidig og bra. Booking er enkelt, og oppdragene blir alltid booket fort. Det gjør at vi er trygg på at vi kan hente eller levere bil i henhold til våre kunders ønske.
Hva er det viktigste for deg når det kommer til biltransport?
Det viktigste for oss er at vår sluttkunde sitter igjen med et godt helhetsinntrykk. Det vil si at de opplever at alt går sømløst og smidig fra de kjøper bil på nett til den er levert på døren. Det er viktig for oss at sjåfør representerer både Rebil og Gire på en så bra måte som mulig.
Hvis Gire var et dyr, hvilket dyr ville det vært?
Gire ville vært en hund, fleksibel og passer inn hos alle.
  1. Gire er veldig verdifull fordi de representerer en svært viktig del av kundereisen Rebil tilbyr. Vi tilbyr henting og levering av alle bilene som er gjennom vår kanal, det vil si biler vi kjøper, selger og har på verksted. Med et volum på godt over 100 biler i måneden hadde vi hatt problemer med å transportere alt uten Gire.
  2. Det oppleves veldig smidig og bra. Booking er enkelt, og oppdragene blir alltid booket fort. Det gjør at vi er trygg på at vi kan hente eller levere bil i henhold til våre kunders ønske.
  3. Det viktigste for oss er at vår sluttkunde sitter igjen med et godt helhetsinntrykk. Det vil si at de opplever at alt går sømløst og smidig fra de kjøper bil på nett til den er levert på døren. Det er viktig for oss at sjåfør representerer både Rebil og Gire på en så bra måte som mulig.
  4. Gire ville vært en hund, fleksibel og passer inn hos alle.